Drottningholmsteatern 17 maj

Vackert men kyligt väder mötte oss utanför Drottningholmsteatern 17 maj. Desto varmare var mottagandet och bemötandet inomhus. En kunnig guide -hon heter lämpligt nog Estelle – gav oss inblickar i och exempel på gustaviansk tid, stil och hovliv parallellt med redogörelsen för teaterns tillkomst och verksamhet. Kunniga deltagare ställde intressanta frågor och aktiviteten kom att bli en seminarieövning i sjuttonhundratalshistoria från monarkens perspektiv. Några hade tagit tillfället i akt att se familjeföreställningen av Skönheten och Odjuret före vår rundvandring. Några slog följe till Karamellan för fika och eftersnack. Allt som allt ett minnesvärt studiebesök för sammanlagt tolv deltagare, varav fem var inbjudna vänner. Fortsätt gärna att bjuda med kompisar på våra aktiviteter. De tillför trevnad och vidgar kretsen.

OBS! Bilder till denna text läggs upp så snart de är tillgängliga!