Visst hade vi höstfest 21 oktober…

men den har inte letat sig in här på hemsidan.

Vi som deltog har festen i gott minne, men övriga kanske vill veta ungefär vad som sig tilldrog?

Det blev favorit i repris på riktigt. Oscarshemmets lokal var lika inbjudande som alltid, Helenas Catering lika uppskattad, denna gång för en riklig vildmarksbuffé, Leifs och Evas val av viner och övriga drycker lika utsökt, Ellionors och Evas dukning och bordsdekorationer väl stämda med hösttemat, alla styrelseledamöters insatser i köket lika välorganiserade, Lilianas alltiallo-jobb i kök och servering lika effektivt, deltagarnas humör lika glatt, Ulla Olssons framträdanden lika trevligt familjära; hon ledde även allsång i Claes Erikssons genuint fyndiga Ode till Dalsland.

M.a.o.: Det blev som vi hade hoppats. Nu ser vi fram mot nya sammankomster i festliga former under 2023.

Adventskaffet den 9 december

Vi blev ett tjugotal Dalslänningar och Dalslandsvänner som lockades av glöggdoften och allt annat som kännetecknar Adventskaffet på Södergården. Det är en gammal tradition nu med glögg, kaffe, lussekatter, pepparkakor, allsång och lotteri. Och inte minst en god stämning med glada och varma skratt.

Årets Adventskaffe hade allt detta traditionella plus nyheten att Marie-Louise och Per Wester ledde allsången. Det blev styrka och schvung i sången till Maries taktfasta pianokomp och försångare Pers tonsäkra baryton.

Vi lämnade Södergården med julstämning i sinnet och även lite saknad: Det var ju sista träffen för i år.

Klubbmästeriet tackar för i år, önskar god jul och gott nytt år då vi hoppas återse många medlemmar vid nya sammankomster i 2023 års program. Väl mött!