Visst hade vi höstfest 21 oktober…

men den har inte letat sig in här på hemsidan.

Vi som deltog har festen i gott minne, men övriga kanske vill veta ungefär vad som sig tilldrog?

Det blev favorit i repris på riktigt. Oscarshemmets lokal var lika inbjudande som alltid, Helenas Catering lika uppskattad, denna gång för en riklig vildmarksbuffé, Leifs och Evas val av viner och övriga drycker lika utsökt, Ellionors och Evas dukning och bordsdekorationer väl stämda med hösttemat, alla styrelseledamöters insatser i köket lika välorganiserade, Lilianas alltiallo-jobb i kök och servering lika effektivt, deltagarnas humör lika glatt, Ulla Olssons framträdanden lika trevligt familjära; hon ledde även allsång i Claes Erikssons genuint fyndiga Ode till Dalsland.

M.a.o.: Det blev som vi hade hoppats. Nu ser vi fram mot nya sammankomster i festliga former under 2023.