Adventskaffe med dalslandstema

Det blev en tapper skara på 12 medlemmar som samlades till adventskaffe på Södergården 1 december. Sena återbud pga. Covid, snöhinder mm reducerade antalet deltagare. Vi rymdes runt ett bord och kunde glädjas åt att samtalen omfattade alla och att ämnena fick den tid de behövde.

En inledande presentationsrunda öppnade för intressanta samtalsämnen, då det visade sig att vi hade fler och annorlunda gemenskaper än vi visste om. Stämningen var vänligt god och blev än bättre under en allsångsstund med Marie-Louise Wester vid pianot och Pelle Wester som försångare. Rigmor Rosenqvist hade tagit initiativet till ett nytt sånghäfte som blev ett uppskattat inslag.

Södergårdens hembakta kaffebröd efter glöggen bidrog som alltid till trivseln. Vi kunde nöjda önska varandra och absent friends en glad advent, en önskan som härmed sträcks ut också till övriga medlemmar.